Huh, de rég néztem ide A Baker-féle magyarítások nem lesznem újra elkészítve, az oldalamról letölthetők az eredetik.
David, a rocsikzoli(kukacka)gmail.com címre írj kérlek, mert nem lenne már sok hátra, be tudnánk fejezni gyorsan, ha segítenél. A magyarra programozással nem fogok szenvedni, a fonetikus cucc meglehet
Ja és mégvalami... A hangra működő parancsokat átprogramozod magyarra? vagypedig odaírod az angol szöveg mellé fanatikusan h Unit 1 move to bravo (Junit ván múv tu brávó)?? XD
2010. július 24. - 17:38
David Raziel
Hello zoli! Tudod havernak kéne az Endwar magyarítása és már nem tud várni ezért ha tudok segíteni valamiben csak szólj ツ (:viszonylag jól tok angolul s magyarul
2010. június 2. - 07:57
Anonymusx
Olvastam hogy tervezed újrafordítani a Baker által elcsaklizott magyarításokat. Ezzel a tervvel mi lett?
Amúgy én ezt feleslegesnek tartom, mert én sem bírom bakert, de az 500 ft nem olyan sok. Inkább fordíts olyan játékokat amikhez nem készült honosítás.
Ha meg nagyon meg akarod osztani azokat a magyarításokat felrakod torrent oldalakra.
Pszichés problémákkal küzdő klienseknek nyújt ambuláns és bentlakásos ellátást, akik önellátóak - rehabilitációra, és amputációra van szükségük. Családban élő kliensek elhelyezése szabadság alatt.
Üvd!
A kérdésem az EndWar-ral kapcsolatos lenne. Sacc mikorra várható a megjelenés? Gondolom most a Dragon Storm élvez előnyt, de mégis a közeljövőben?
2009. november 21. - 13:11
rocsikzoli
Nightvisonnak köszönhetően weboldalunk újra üzemképes, havonta 1-2szer ellenőrzés miatt 3-4 órára szünetelhet a működés, a mai napon is előfordulhat! A letöltéseket megcsinálom ma, utána leveszem a data.hu-ról a Spellforce 2 fordítását!
Nem én köszönöm. Szerintem a legjobb fordítócsapat a tiétek. De lehet csak a játékok miatt írom. A lényeg legyen vmi blogszerű dolog ahol informálódhatunk.