Hivatalosan magyar nyelven nem jelent meg és magyar nyelvet sem tartalmaz!
A neten persze találni olyan tákolt WRZ verziókat, amik tartalmazzák a magyar nyelvi fájlokat, de az korántsem jó megoldás.
Valamelyik okoska az 1.00-ás Dragon Age: Origins verzió alól kiszedte a magyar nyelvi fájlokat, majd ezt tette be az 1.05-ös javítással rendelkező Ultimate Edition játékba.
Menni megy vele, de eltérések vannak a nyelvi fájlok között (egyrészt a javítás miatt, egyrészt az új kiadás miatt), így nem a legtökéletesebb a dolog. Sőt el is van benne csúszva néhány képesség leírása... Eléggé szépen néz ki.
Én az eredeti Dragon Age: Origins (1.05-ös javítással rendelkező) nyelvi fájlait gyűjtöttem ki + az Awakening kiegészítő nyelvi fájlait.
Ezeket ellenőrzöm, hogy felépítésileg annyi sor szöveget tartalmaznak-e, mint az Ultimate Edition alatt található nyelvi fájlok. Ha eltérés van, akkor azt javítom. Illetve ha nyelvtani hibát/elírást találok, akkor azt is javítom bennük.
Továbbá a hobbifordítók által készített DLC-k fordítására is ráférne egy "kis" munka. (Konkrétan az egészet újra le kéne fordítani, mert rengeteg nyelvtani és fogalmazási hiba van bennük.)
Persze valakinek megfelel, hogy ilyen kétes forrásból megszerzett és magyarított Dragon Age: Origins Ultimate játékkal játszik, de nekem nem.

Utoljára szerkesztve:
2013. április 28. - 09:07
Moderálta: Cyrus - 2013. március 11. - 12:45