Magyarítások Portál
A csapat | Játékszinkron Stúdió | Közösségi fordítás | MorroHun Team | Steam | CoD klán | Fordítói oldalak

Fórum » PC magyarítások » Dragon Age 2

52 | 51 | 50 | 49 | ... | 3 | 2 | 1 | Régebbi >>
2013. május 24. - 17:16
MoRT2195
MoRT2195 avatar
WARN 1
Ezt igazából neked kell eldöntened. Én nem szeretem ilyen grafikai modokkal tele pakolni a játékokat, inkább hagyom ahogy van, a játékélmény ettől nem fog változni, amilyen alap grafon, olyan módosított grafon is.

farkasricsi xfire
MoRT2195 steam
2013. május 24. - 16:26
adikas
adikas avatar
2013. május 24. - 14:22
adikas
adikas avatar
A DAO-hez valaki tudna ajánlani érezhetően látványos, működő textúra javítást/okat??

Előre is köszönöm!
2013. május 1. - 18:51
BryceHUN
BryceHUN avatar
Aki esetleg lemaradt róla: Elérhető a Dragon Age II: Mark of the Assassin magyarítása L0ne oldaláról.
http://l0ne.atw.hu/
2013. május 1. - 10:25
axelley
axelley avatar
Drukkolok neked nem kis munka lesz amit tervezel. Főleg, hogy abban nem csak a történet, hanem minden kis (tárgy, páncél,promo) DLC kapásból be ad a játék.
2013. május 1. - 10:13
Rengarus
Rengarus avatar
Magát a játékot igen, de amiket találtam magyarítás a dlc-khez, attól összeomlik a játék, nem működik
2013. április 30. - 14:52
mooo
mooo avatar
2 perc alatt teljesen magyarrá lehet varázsolni az Ultimate Editiont (bár ez ugye nem orvosolja a fogalmazási hibákat smiley
2013. április 30. - 10:24
Rengarus
Rengarus avatar
Nekem is az ultimate edition van meg, és elég macera, az első kiadás is meg volt nekem, mert 1x adtam kölcsön aztán "elkallódott" ugyebár, és az ultimate editionhoz fordítást már nem készítettek és az első kiadáshoz lefordított dlc-k magyarosítása sem működik ehhez a kiadáshoz, úgy, hogy én várom
2013. április 28. - 09:05
TBlinT
TBlinT avatar
Hivatalosan magyar nyelven nem jelent meg és magyar nyelvet sem tartalmaz!
A neten persze találni olyan tákolt WRZ verziókat, amik tartalmazzák a magyar nyelvi fájlokat, de az korántsem jó megoldás.
Valamelyik okoska az 1.00-ás Dragon Age: Origins verzió alól kiszedte a magyar nyelvi fájlokat, majd ezt tette be az 1.05-ös javítással rendelkező Ultimate Edition játékba.
Menni megy vele, de eltérések vannak a nyelvi fájlok között (egyrészt a javítás miatt, egyrészt az új kiadás miatt), így nem a legtökéletesebb a dolog. Sőt el is van benne csúszva néhány képesség leírása... Eléggé szépen néz ki.
Én az eredeti Dragon Age: Origins (1.05-ös javítással rendelkező) nyelvi fájlait gyűjtöttem ki + az Awakening kiegészítő nyelvi fájlait.
Ezeket ellenőrzöm, hogy felépítésileg annyi sor szöveget tartalmaznak-e, mint az Ultimate Edition alatt található nyelvi fájlok. Ha eltérés van, akkor azt javítom. Illetve ha nyelvtani hibát/elírást találok, akkor azt is javítom bennük.
Továbbá a hobbifordítók által készített DLC-k fordítására is ráférne egy "kis" munka. (Konkrétan az egészet újra le kéne fordítani, mert rengeteg nyelvtani és fogalmazási hiba van bennük.)

Persze valakinek megfelel, hogy ilyen kétes forrásból megszerzett és magyarított Dragon Age: Origins Ultimate játékkal játszik, de nekem nem. smiley
Utoljára szerkesztve: 2013. április 28. - 09:07
"Fate cannot be changed. The End comes. And when it finds me... I shall embrace it at last." - Kerrigan

TBlinT Twitter

League of Legends ingyenes stratégiai játék!
2013. április 27. - 19:18
MoRT2195
MoRT2195 avatar
WARN 1
TBalintot kérdezném, hogy a Dragon Age: Origins Ultimate Edition kiadásán mit dolgozik? A játék nekem magyar, a DLC-k pedig szintén magyaríthatóak voltak, minden magyar volt a játékban.

farkasricsi xfire
MoRT2195 steam
2013. április 26. - 21:03
Domasi
Domasi avatar
Szerintem hamarosan várható a MoftheA magyarul. Folyamatosan készülgetett és már csak az utolsó simítások vannak hátra, ha minden igaz.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:mQZEbw2u9OEJ:l0ne.atw.hu
Je fais de toi mon essentiel!!
(la gitarre)
"zöldbőrű trubadúr- avagy az egyetlen ork költő" smiley
Óceánok mélyén, hullámok lágy ölén, alföldek fövenyén, sűrű erdő rejtekén, hegyek hátán, szelek szárnyán, a Napkorong fényes karimáján, a világűr határán: mindenütt otthon vagyunk, de boldogok csak akkor lehetünk, ha a szívekben nyomot hagyunk és másokat szeretünk.
2013. március 11. - 16:50
senators1988
senators1988 avatar
sikerült megoldanom köszönöm a segitséget mindenkinek
2013. március 10. - 21:04
senators1988
senators1988 avatar
magyaritas gond megoldva a 2 dlc a manifest fileikbol kitöröltem a MID="200" sort és igy a letölthetö tartalomál elérhetöt jelez
2013. március 10. - 20:40
senators1988
senators1988 avatar
item dlc-k minden kasztnak ad itemeket

Szerk.:
ha felteszem a 2 dlc-hez a magyarositást akkor nem elérhetöek :O
"Használd a szerkesztést, köszönjük!"
Moderálta: Cyrus - 2013. március 11. - 12:45
2013. március 10. - 20:06
axelley
axelley avatar
SPOILER VESZÉLY!
Nézd meg a küldetéseknél/Letöltött tartalom, hogy írja-e a küldetéseket, hanem akkor bukta.
az "itemek" alatt mit értesz, mert a játékban rohadt sok van?
2013. március 10. - 20:04
senators1988
senators1988 avatar
köszi szépem megprobálom
2013. március 10. - 20:00
axelley
axelley avatar
Nagyon egyszerű a kérdésedre a válasz.
DLC-ék nem aktívak. Le írom a hivatalos verziónál, hogyan hozták be a 2 DLC-ét.
1.töröld a játékot minden DLC-vel együtt.
2.Telepítsed fel az alapot (tört verziónál azt használd amit írtak), nyisd meg a játékot és nézd meg a verzió számot(a fő menüben a játék indításnál) bent a játékban amit a DLC-nél ír.(1.0-1.1nek kell lennie)
3. Telepítsd fel a 2 DLC (The Black Emporium, The Exiled Prince) Nyisd meg a játékot és nézd meg meg van-e a 2 db DLC megvan akkor jó.
4. 1.3 Patch utána jöhet sorban a többi DLC és végül 1.4 Patch, magyarítás.
2013. március 10. - 19:58
senators1988
senators1988 avatar
ez akkor stim de az itemek azok nincsenek a házamban
2013. március 10. - 19:49
BryceHUN
BryceHUN avatar
Kezdesz összezavarni.

(Még mindig)Spoiler!
Itemek: A 2. fejezetben a saját házadban találod az itemeket.

A száműzött herceg: Csak az 1. fejezetben (az expedíció előtt) érhető el ez a küldetés.

szerk.:
Csak a tisztán látás érdekében: Ha végeztél az expedícióval, akkor már nem az 1., hanem a 2. fejezetben vagy.
Utoljára szerkesztve: 2013. március 10. - 19:52
2013. március 10. - 19:02
senators1988
senators1988 avatar
Most végeztünk az expedicioval de a Gamlen házban nem voltak itemek a terület sem látszik a térképen és a felsövárosban sincs a herceges küldi hogy lehet ez?
köszönöm mindenki segitségét
Utoljára szerkesztve: 2013. március 10. - 19:06
52 | 51 | 50 | 49 | ... | 3 | 2 | 1 | Régebbi >>
Főmenü
Segítség
Szavazás
Milyen böngészőt használsz?

Szavazás állása
Creative Commons LicenseA Magyarítások Portál hírei, cikkei, blogjai a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Hungary Licenc alatt állnak.