Fórum » MOBIL magyarítások » Mobil Magyarítást keresekSzia billchr.
Mizu veled? Rég beszéltünk? Azt hittem, hogy már nem is élsz. Majd keress, meg ha rá érsz, van egy két dolog ami biztosan érdekelne. Egyenlőre nem leszek MSN-en mert sajna nincs netem egy kis időre.
Amúgy szívesen átpasszoltam neked a fordítást, és a grat a javításért.
Üdv
én egy fordító emberkét, emberkéket keresnék ... a Pocket Ufohoz keresnék honosító embereket, ftpre feltöltöttem itt a link
pls!
www.nbnpclan.atw.hu/Pocket UFO/Pocket Ufo.zip
Hali!
A blade & magic magyarítását keresném kérném mert nagyon yo game, de nem vagyok perf. angol, így nem mindíg értem meg a fő, és mellék küldetéseket.
THX előre is
Az adatkábel az amivel össze tudod kötni a géped a telefonnal. Az eggyik végén usb csatlakozó van, amásikon meg olyan, ami a telefonodba passzol. (ehez nem kell bekapcsolva lenni a telónek) Amúgy hogy tetted a játékokat a telefonodra?
Így szerintem meg tod csinálni. De ha nem akkor marad a szervíz.
Szia.
Szerintem az a baj, hogy túl telenyomtad a telóadat különböző cuccoktól, amitől a telefon memóriája besokalt, így nem tud bekapcsolni. Én is jártam már így. Javaslom hogy adatkábel segítségével törölj le mindent a telefonodról. Remélhetőleg így már bekapcsol. Amikor nállam hasonló volt a gond én is ezt tettem.
Ja és sorry az offolásért!
Szavazás...